SPA HIERONNAT

Hygge Intense  Lullaby -kosketuksen voima 90min

Sopii stressin ja uupumisen hoitoon. Rauhoittava ja  rentouttava hyvänolon hoito kasvoille ja vartalolle. Täydellinen rentoutuminen kiireisen elämäntyylin vastapainoksi. Ennen hoitoa käydään yhdessä läpi toiveet ja tavoitteet hoidon suhteen. Hoito sopii kaikille. Hyggen signature hoito. 

VARAA

135€

Hygge Lullaby- kosketuksen voima  70min

" Kosketuksen voima ". Rauhoittava ja rentouttava hyvänolon hoito kasvoille ja vartalolle. Täydellinen rentoutuminen kiireisen elämäntyylin vastapainoksi. Ennen hoitoa käydään yhdessä läpi toiveet ja tavoitteet hoidon suhteen. Hoito sopii kaikille. Hyggen signature hoito. 

VARAA

115€

Ultimate Relax 70min 

Rentouttava jalkakylpy, lämminöljyhieronta vartalolle , kasvonaamio , kasvo -& päänahanhieronta.
VARAA 

115€

Ultimate Refresh 70min

Virkistävä jalkakylpy, kuorinta selälle tai jaloille sekä vartalolle lämminöljyhieronta
VARAA 

115€

Relax Spa hieronta 60min

Rentouttava kokovartalohieronta. Hyggen osaavissa käsissä on helppo unohtaa arki hetkeksi.

Spa-hoitajan tai hierojan tekemä rentouttava hieronta.

 VARAA

99€

Kuumakivihieronta 45-60-90min.

Kuumakivihieronta on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä. 

Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa, sekä aktivoi kehon energiakeskusta vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Lämmin olo jatkuu pitkään. Erinomainen "hyggeily" hoito.

VARAA

80/99/120€

Aromahieronta 60min

Rentouttava kokovartalohieronta, jossa pitkillä rauhallisilla hierontaliikkeillä rentoutetaan koko vartaloa. Hoidossa käytetään eteerisiä hieronta öljyjä. 

VARAA

99€

Stressiniskahieronta 45min t.60min

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli triggerpisteiden käsittelyyn. Laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja.

VARAA

80€ 99€

Intialainen päähieronta 45min

Intialainen päähieronta helpottaa stressiä sekä rentouttaa mielen.

Hoidon aikana käsitellään hartiat, niska ja päänahka sekä kasvojen alueen akupisteet. Hoito on erinomainen jännityspäänsärystä ja niskojen jumituksista kärsivälle. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. 

Intialaisen päähieronnan otteet ovat kevyet mutta tehokkaat. Hoito tehdään istuma-asennossa tai makuuasennossa, öljyllä tai ilman.

VARAA

80€