KASVOHOIDOT

Hyggen kasvohoidot aloitetaan aina konsultaatiolla. Huomioithan laitehoidoissa mahdolliset kontraindikaatiot (esteet hoidolle). Kylpylän asiakkaana muistathan saunomisen, hikoilun, auringonoton saattavan vaikuttaa kasvohoitojen tehokkuuteen. Hoitaja käy kanssasi läpi hoidon kulun ja yhdessä arvioidaan optimaalinen vaihtoehto sinulle. 

Hygge kasvohieronta 25min

sis. Pintapuhdistus,kasvojen hierontaöljy ihotyypin mukaan . Hieronta tehdään manuaalisesti sekä tarvittaessa tehostetaan Gua Shalla, Jade Rollerilla.

VARAA TÄÄLTÄ

60€

Hygge+ 3 kasvohoito  45min

sis.pintapuhdistus, + 3 lisäelementtiä . Vaihtoehdot :hieronta, kuorinta, seerumi, naamio

VARAA TÄÄLTÄ

90€

Hygge klassinen kasvohoito 60min 

Ihotyypin mukaan luxus kasvohoito

sis. Hygge ritual ,alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kasvo- ja decoltehieronta, naamio. Lopuksi silmänympärysvoide sekä kasvovoide.Naamion aikana hierotaan päänahka, sekä kädet tai jalkaterät. Konsultaation avulla tarvittaessa lisäelementit 5-10 € esim. Jade Roller, GuaSha tai ultraääni,timanttikuorinta, radiofrekvenssi (RF)

 VARAA TÄÄLTÄ 

115€

Hygge ihonpuhdistus 60min

Ihoa tasapainottava ja kirkastava hoito.

sis. alkupuhdistus, kuorinta,syväpuhdistus/mekaaninen, seerumi ja naamio.Loppuvoiteet kasvoille ja silmänympärysiholle.Konsultaation avulla tarvittaessa lisäelemetit 5-10€ esim. ultraääni,hedelmähappo,timanttikuorinta, GuaSha.

VARAA TÄÄLTÄ

115€

Anti Age Luxury kasvohoito 70min

Ylellinen, kiinteyttävä ja ravitseva hoito kasvoille ja kaulalle.

Hoito muokkaa ja stimuloi tehokkaasti veltostunutta ihoa. Käytettävät aktiiviaineet madaltavat juonteita, iho tuntuu kimmoisalle ja virkistyneelle.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta, eksklusiivinen naamio. Silmänympärysihon hoito. Naamion aikana hierotaan päänahka, sekä kädet tai jalkaterät. Tarvittaessa Jade Roller /Gua Sha-käsittely.

Hoitomuodot firming-kiinteyttävä tai lifting-kohottava

VARAA TÄÄLTÄ

130€

Age Lumina Happohoito 45-60min 

Aineet valitaan ihon tarpeiden mukaan.

1.Anti-ageing ikääntyvälle iholle 

2.Vaalentava ja kirkastava iholle jossa pigmenttimuutoksia.

3.Puhdistava iholle jossa epäpuhtauksia.

Näkyviä hoitotuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.Sopii myös herkälle iholle.

sis. alkupuhdistus, happohoito, loppuvoiteet. 60min hoito sisältää naamion.

VARAA TÄÄLTÄ

90-115€

Timanttikuorinta kasvoille 45min-60min

Elvyttää paksua elotonta ihoa ja madaltaa arpia. Hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin. Säädettävät hoitopäät nostavat alipaineen avulla ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Soveltuu herkemmällekin iholle.

sis.alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi ja kasvohieronta.Hoitovoide kasvo-ja silmänympärysiholle. 60min hoito sisältää naamion.

VARAA TÄÄLTÄ

 90/115

Ultraäänikasvohoito 45min -60min

Hoito irroittaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi.Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin,rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta.

sis. alkupuhdistus,ultraääni-käsittely, seerumi ja kasvohieronta. Hoitovoide kasvo-ja silmänympärysiholle. 60min hoito sisältää naamion.

VARAA TÄÄLTÄ

90/115€

RF- Radiofrekvenssi 45min -60min

Ihoa kiinteyttävä ja tasoittava hoito, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia. Hoito lisää kollageenin ja elastiinin muodostusta ihossa, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaista. Radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

sis.alkupuhdistus, RF-käsittely kasvot ja kaula, seerumi.60 minuutin hoito sisältää naamio.

VARAA TÄÄLTÄ

90-115€

Kestovärit ripset 40€ kulmat 40€

Ainoastaan hoitojen yhteydessä.

.