KASVOHOIDOT

Hyggen kasvohoidot aloitetaan aina konsultaatiolla. Huomioithan laitehoidoissa mahdolliset kontraindikaatiot (esteet hoidolle). Kylpylän asiakkaana muistathan saunomisen, hikoilun, auringonoton saattavan vaikuttaa kasvohoitojen tehokkuuteen. Hoitaja käy kanssasi läpi hoidon kulun ja yhdessä arvioidaan optimaalinen vaihtoehto sinulle. 

Hygge kasvohieronta 25min

sis. Pintapuhdistus,kasvojen hieronta ihotyypin mukaan ,öljyllä tai naamiolla. Hieronta tehdään manuaalisesti sekä tarvittaessa tehostetaan Gua Shalla, Jade Rollerilla.

VARAA TÄÄLTÄ

60€

Hygge+ 3 kasvohoito  45min

sis.pintapuhdistus, + 3 lisäelementtiä . Vaihtoehdot :hieronta, kuorinta, seerumi, naamio

VARAA TÄÄLTÄ

90€

Hygge klassinen kasvohoito 60min +10min 

Ihotyypin mukaan luxus kasvohoito

sis. Hygge ritual ,alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kasvo- ja decoltehieronta, naamio. Lopuksi silmänympärysvoide sekä kasvovoide.Naamion aikana hierotaan päänahka sekä kädet tai jalkaterät. Konsultaation avulla tarvittaessa lisäelementit esim. ultra,timantti,Hi-Fu, RF. Gua Sha, Jade Roller

 VARAA TÄÄLTÄ 

115€

Hygge ihonpuhdistus 60min+10min

Ihoa tasapainottava ja kirkastava hoito.

sis. alkupuhdistus, kuorinta,syväpuhdistus , seerumi ja naamio.Loppuvoiteet kasvoille ja silmänympärysiholle.Konsultaation avulla tarvittaessa lisäelemetit  esim. ultra,hedelmähappo,timantti, Gua Sha.

VARAA TÄÄLTÄ

115€

Anti Age Stellar kasvohoito 70min

Ylellinen, kiinteyttävä ja ravitseva hoito kasvoille ja kaulalle.

Hoito muokkaa ja stimuloi tehokkaasti veltostunutta ihoa. Käytettävät aktiiviaineet madaltavat juonteita, iho tuntuu kimmoisalle ja virkistyneelle.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta, eksklusiivinen naamio. Silmänympärysihon hoito. Naamion aikana hierotaan päänahka, sekä kädet tai jalkaterät. Tarvittaessa Jade Roller /Gua Sha-käsittely

VARAA TÄÄLTÄ

130€

Timanttikuorinta kasvoille 45min-60min

Elvyttää paksua elotonta ihoa ja madaltaa arpia. Hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin. Säädettävät hoitopäät nostavat alipaineen avulla ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Soveltuu herkemmällekin iholle.

sis.alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi ja kasvohieronta.Hoitovoide kasvo-ja silmänympärysiholle. 60min hoito sisältää naamion.

VARAA TÄÄLTÄ

 90/115

Ultraäänikasvohoito 45min -60min

Hoito irroittaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi.Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin,rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta.

sis. alkupuhdistus,ultraääni-käsittely, seerumi ja kasvohieronta. Hoitovoide kasvo-ja silmänympärysiholle. 60min hoito sisältää naamion.

VARAA TÄÄLTÄ

90/115€

RF- Radiofrekvenssi 45min -60min

Ihoa kiinteyttävä ja tasoittava hoito, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia. Hoito lisää kollageenin ja elastiinin muodostusta ihossa, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaista. Radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

sis.alkupuhdistus, RF-käsittely kasvot ja kaula, seerumi. 60 minuutin hoitoon sisältyy naamio.

VARAA TÄÄLTÄ

90-115€

Anti AgeMicro Hi-Fu 60min+10min

HIFU (HighFocusedIntenseUltrasound)tehokas kasvojen kohotusmenetelmä

Kohdistetulla ultraäänellä kudosta voidaan käsitellä tehokkaammin ja syvemmältä. HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa,stimuloi kollageenin uudistumista ja lisää kollageenin tuotantoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy ihon kiinteytymisenä. Hoito muotoilee kasvojen linjoja ja poistaa turvotusta

sis. Pintapuhdistus, seerumit, hoitovoiteet, naamiot, Hi-Fu käsittely.  Tarvittaessa lisäksi RF -tai EMS hieronta .

HUOM  Micro Hi-Fu EI ole teholtaan suoraan verrattavissa HIFU -Veitsetön kasvojenkohotushoitoihin. 

VARAA TÄÄLTÄ

130€

Kestovärit ripset 40€ kulmat 40€

Ainoastaan hoitojen yhteydessä.

.