Biomikroneulaus-algneedling


Uudenajan 100%luonnollinen neulaushoito

Algneedling Biomikroneulaus-hoidossa käytetään metallineulojen sijaan makean veden sienistä uutettua piipitosia biologisia neuloja (spikulat).

Biomikroneulas-hoidossa ihon uudistuminen nopeutuu. Ihon aineenvaihdunta ja uusiutuminen kiihtyvät ja ihosolut aktivoituvat tuottamaan lisää kollageenia. Prosessi on hyvin samankaltainen, kun perinteisessä mikroneulauksessa.

Algneedling- biomikroneulaus-hoidossa luodaan jopa 3miljoonaa mikrokanavaa muutamassa minuutissa .Tämä lisää ravintoaineiden imeytymistä ja niiden vaikutusta ihoon huomattavasti.

Biomikroneulaus-hoidon aikana tunnet pientä neulantuntumaa iholla, mikä johtuu biomikroneulojen eli spikuloiden pääsystä ihoon. Tämän nopeutetun uudistumisprosessin ansiosta iho saattaa myös alkaa kuoriutumaan 3 - 5 päivää hoidon jälkeen. Muutaman päivän päästä alta paljastuu upea kuulas ja kirkas iho.

Hoidon jälkeen on tärkeää välttää meikkiä ja liikuntaa ensimmäiset 48 tuntia sekä kylpemistä, saunaa ja aurinkoa 1 viikon ajan. Käytä aina aurinkovoidetta 50 spf. 

Spikulat viedään ihoon käsin, painalluksilla. Spikulat ovat 100 % luonnollisia (spongilla spicules).

Kenelle hoito sopii ja mitä tulee huomioida :

Biomikroneulauksen avulla voidaan hoitaa aknea & aknearvet, laajentuneita huokosia, rasvaista ihoa/rasvaisuuteen taipuvaa ihoa, epätasaista ihonväriä tai kun huolena hormonaaliset pigmentaatiot, rypyt, hienot juonteet. Hoito sopii myös korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita.

Hoidon esteet: ekseema ,dermatiitti ,ihottuma, aineenvaihduntasairaudet, tulehdusvaiheessa oleva ruusufinni, aktiivinen herpes, epilepsia, syöpä, Roaccutan-lääkitys viimeisen 6 kuukauden aikana (ihon tilasta riippuen),raskaus, imetys,

Hoito tehdään ainoastaan terveelle iholle.

Algneedling-hoitoa ei pidä tehdä seuraavissa tapauksissa:Käytetty Retin-A tai vastaavia lääkevoiteita viikko ennen hoitoa, Botuliini tai vastaava lihasrelaksantti laitettu alle 48 tuntia ennen Algneedling-hoitoa, täyteaine-hoitoihin on oltava väliä vähintään 2 viikkoa ennen Algneedling-hoitoa, säteily- tai laserhoito tehty hoidettavalle alueelle viimeisen 12kk aikana 

Hoidon jälkeen saattaa esiintyä punoitusta (2- 3 päivää) ,kevyttä pistelyä joka voi kestää 24-72 tuntia, vältä meikkiä ja liikuntaa 48 tunnin ajan ,vältä lämmönlähteitä (kylpy, sauna jne.) 1 viikon ajan, hoida ja kosteuta ihoa jälkihoitovoiteella ja spf:llä 7 päivän ajan, Iho voi tuntua kuivalta ja saattaa esiintyä kuoriutumista/hilseilyä 3 päivän kuluttua.TAKAISIN ETUSIVULLE