Hei,

Aivan mahtavaa saada hemmotella Sinua hoitolassani!

Olen Kati , Iho -ja Spa terapeuttisi ,Hyggen omistaja. 

Olen varttunut Ruotsissa ja äidinkieleni on ruotsi. Suomeen muutimme ensimmäisen kerran ollessani 16-vuotias. Olen asunut mm Englannissa ja Espanjassa. Viimeiset 10 vuotta olen asunut Suomessa. Helsingin Lauttasaaresta muutin Hämeenlinnaan 3 vuotta sitten. Teen hoitoja Lauttasaaressa  keskiviikot /sopimuksen mukaan. Skincare Kattis

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kauneus -ja hyvinvointialalla sekä Suomessa että ulkomailla.

Olen toiminut mm kosmetologiopettajana, tuotepäällikkönä ,kouluttajana ,SPA & Wellness managerina, projektivastaavana 5 * Resort kohteissa. Sekä luonnollisesti yrittäjänä, kuten tälläkin hetkellä. 

Olen onnekas saadessani tehdä työtä jota rakastan , ja uskallan väittää että minulla on upeimmat asiakkaat ikinä. Asiakkaitani ovat maailmanluokan huippuartistit, suurlähettiläät, formulatähdet, liike-elämän vaikuttajat, äidit ja isät, naapurit. Osan teistä olen tuntenut siitä lähtien, kun aloitin yli 20 vuotta sitten. Minulla on ollut mahdollisuus myös matkustaa upeisiin kohteisiin asiakkaiden luokse. Olenkin kiitollinen teidän uskollisuudesta. 

Vuonna. 2020 päätin ryhtyä jälleen yrittäjäksi Minulle oli tärkeää löytää liiketila joka on lähellä luontoa, vesistöä ja hotellin yhteydessä. Luonto ja vesi antavat rauhaa, tasapainoa ja hotellimaailma (joka on minulle kuin toinen koti) tuo kansainvälisyyttä ja tapahtumia. Kauneushoitolani Hygge sijaitseekin Aulangon kauniissa maisemissa Vanajaveden äärellä. Toinen hoitolani sijaitsee upeassa Hotelli Vanajanlinnassa. Vanajanlinnan hoitola avataan uudelleen kesällä, pienen tauon jälkeen. 

Tarjoan monipuolisia hoitoja ja palveluita asiakkailleni. Hoitoja jotka vaikuttavat ihoon, kehoon, hyvään oloon. Olen aidosti kiinnostunut lähimmäisen hyvinvoinnista.

HOITOJA MYÖS LAUTTASAARESSA !

Palvelen sinua Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat ,

Kati 

Jag är uppvuxen i Sverige och har bla utbildat mej till Spa therapist i Stockholm samt jobbat som Cosmetic Chief Counter på NK. Du är mer än välkommen att bli betjänad på ditt modersmål, svenska.

I have lived abroad for some years and worked  in 5 star Luxury resorts. I am more than happy to serve you in English.

"-Teen aina itsekkäästi itselleni mielekästä työtä. Se että pystyy tarjoamaan muille sitä mistä itse pitää ; huippuluokan palvelua, hyvää oloa ja tasapainoa.

Kauneudenhoito mielletään vieläkin ylellisyytenä, mutta ( ikävien) maailmantilanteiden jälkeen siitä on tullut välttämättömyys erityisesti mielenterveydemme kannalta. Se on hetki itsellesi. Koen että työni tärkeys korostuu kun ihmiset hakevat hyvää oloa ja unohtumattomia hetkiä. "

Kuvagalleria

Lisää kuvia tulossa

TAKAISIN ETUSIVULLE