GUA SHA KASVOHOITO

45min 75 € / 60min 98 €

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitomuoto.

Tämä miellyttävä hoito kirkastaa ihoa, poistaa turvotusta sekä kiinteyttää kasvonpiirteitä.

Kristallilla sivellään ja rapsutetaan ihoa. Kudoksen ravinnonsaanti paranee, kuona-aineenvaihdunta tehostuu. Lisääntynyt mikroverenkierto tuo ihon pintakerroksiin hapettunutta verta, mikä saa ihosolukon uudistumaan nopeammin.

Sis. alkupuhdistus, akupainanta, seerumi, GuaSha-hieronta. Silmänympärysihon hoito.

60 minuutin hoitoon sisältyy naamio.


JADE ROLLER KASVOHOITO
45min 75 € / 60min 98 €

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitomuoto.

Jaderullaus vaikuttaa lymfakiertoon, vähentää turvotusta ja terävöittää kasvonpiirteitä leukarajassa ja poskilla. Hellä rullaus myös rentouttaa kasvojen mikrojännityksiä mikä ehkäisee juonteiden syntyä.Väsymyksen merkit häviävät kasvoilta ja ilme on kirkas.

Sis. alkupuhdistus, akupainanta,seerumi, jade-rullaushieronta. Silmänympärysihon hoito.

60 minuutin hoitoon sisältyy naamio

LAITEHOIDOT KASVOILLE

Laitehoidot kasvoille mahdollistavat nopeita tuloksia lyhyessä hoitoajassa.

Laitehoidot kannatta ottaa sarjahoitoina,jolloin tulokset ovat näkyviä ja kestävät pidempään. Kaikista laitehoidoista kuudes (6) kerta *veloituksetta.*Sarjahoidot tulee varata ja ottaa hoitosuunnitelman mukaisesti


RADIOFREKVENSSI (RF)

45min 75 €   /  60min 98 €

Ihoa kiinteyttävä ja tasoittava hoito, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia.Hoito lisää kollageenin ja elastiinin muodostusta ihossa, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaista. Radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

Sis. alkupuhdistus, RF-käsittely kasvot ja kaula, seerumi. 60minuutin hoitoon sisältyy naamio.


NEULATON MESOTERAPIA

45min 75 € /   60min 98 €

Vaikuttavia aineita imeytetään ihoon sähköimpulssien (elektroporaatio) avulla.
Hoito kiinteyttää tehokkaasti ikääntyvää ihoa ja parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Tulokset huomaa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Sis alkupuhdistus, seerumi, mesoterapia käsittely kasvot ja kaula. 60minuutin hoitoon sisältyy naamio.ULTRAÄÄNI 

45min 75 €   /   60min 98 €

Hoito irroittaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi.Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin,rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta.

sis. alkupuhdistus,ultraääni-käsittely, seerumi,hieronta. 60minuutin hoitoon sisältyy naamio


TIMANTTIHIONTA

   45min 75 €   /    60min 98 €

Säädettävät hoitopäät nostavat alipaineen avulla ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat tehokkaan kuorinnan. Elvyttää paksua elotonta ihoa ja madaltaa arpia.Hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin.Soveltuu herkemmällekin iholle. sis. alkupuhdistus, timanttihionta,seerumi, hieronta. 60minuutin hoitoon sisältyy naamio.

ESTEETTISET SPA-PEDIKYYRIT

Huomioithan että Hyggen jalkahoidot ovat esteettisiä SPA- pedikyyrejäHoidot eivät vastaa ns. klassisia jalkahoitoja, jossa poistetaan känsiä, kovettumia tai leikataan/ohennetaan paksuuntuneita kynsiä.SPA hoitajamme hoitavat ainoastaan terveitä jalkoja ja kynsiä.


Spa avanto jaloille

Mini 30min 55 €Luxus 60min 89€

Jalkapohjat sisältävät suuren määrän hermoja, jotka ovat yhteydessä muuhun vartaloosi.  Ne ovat eräänlainen ovi hyvinvointiisi. Jääkylpy mm. vähentää turvotusta ja kiihdyttää verenkiertoa.

sis. Jääkylpy jaloille,kuorinta,hieronta.

60 minuutin jalkahoito sisältää lisäksi kosteuttavan jalkanaamion

SPA-HIERONNAT

Hoidon aikana hoitaja ei välttämättä keskustele kanssasi, vaan antaa Sinun nauttia ja rentoutua hoidon aikana. Voit milloin tahansa avata keskustelun itse tai esittää hoitajalle kysymyksiä hoidon eri vaiheista. 

Relax SPA- hieronta 60min

Rentouttava kokovartalohieronta "päästä varpaisiin "

Hyggen osaavissa käsissä on helppo unohtaa arki hetkeksi.

Suosituin DUO-hoitomme !

98 €

Aromahieronta 60min

Rentouttava kokovartalohieronta, jossa pitkillä rauhallisilla hierontaliikkeillä rentoutetaan koko vartaloa. Hoidossa käytetään eteerisiä hierontaöljyjä.  

98€

Kuumakivihieronta 45 / 60 / 90min

Hieronta lisää ihon- ja lihasten aineenvaihduntaa, sekä aktivoi kehon energiakeskusta vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Kuumakivihieronta on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä,Lämmin olo jatkuu pitkään.Erinomainen "hyggeily" hoito

75/98/115 €

Stressiniskahieronta 60min

Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito jännittyneen niska-hartiaseudun alueelle. Stressiniskahieronta perustuu hieronnan, kipu- eli triggerpisteiden käsittelyyn.Laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja ja jännitystiloja. 

98€

Intialainen päänhieronta 45min

Rentouttava ja stressiä lievittävä hieronta. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa.Intialaisen päähieronnan otteet ovat kevyet mutta tehokkaat

75€

URHEILU -JA  KLASSINEN HIERONTA

Koulutetut ammattitaitoiset hierojamme auttavat sinua erilaisten lihaskipujen kanssa. Hieronta nopeuttaa palautumista liikuntasuorituksesta, vähentää kipuilua ja lihasjännitystä, sekä alentaa tehokkaasti stressiä rentouttaen kehoa ja mieltä.

Hierontamme on aina yksilöllistä, asiakasta kuunnellen. 

30min 55€

45min 75 €

60min 89 €

90min 105 €

DUO SUITE

DUO-hoidot samassa huoneessa ei ole saatavilla toistaiseksi.

RASKAUS JA HOIDOT

Raskaudesta kannattaa mainita vaikka raskaus olisi aivan alussa.Osa hoidoista on sellaisia, joita ei suositella alkuraskaudessa, mutta myöhäisemmässä vaiheessa raskautta niitä voidaan tehdä. Joitain Spa-hoitoja voidaan tehdä myös osittain muunneltuna raskaana oleville. Asiantunteva henkilökuntamme osaa kertoa, millaiset hoidot ja kotihoitotuotteet ovat odottajalle sopivia


NETTIAJANVARAUS AVATAAN JÄLLEEN 1.6.2020

HOITOKYSELYT JA VARAUKSET TOISTAISEKSI:

aulanko.hygge@gmail.com